Nepal

+45 3026 2530

info@globalconnection.dk

gclogo

PRAKTIKOPHOLD I NEPAL

Vil du have en livsforandrende oplevelse? Opdage nye sider af dig selv og forme din karriere? Har du mod på at opleve nye situationer og udfordre dig selv med at hjælpe udviklingshæmmede børn? Vil du opleve betagende landskaber, bjerge, unik kultur og enorm gæstfrihed?


Bliv en del af praktikantprogrammet i et af de mest udsatte, marginaliserede og svageste dele af det nepaliske samfund.  Vær en hjælpende hånd for mennesker med udviklingshandicap.

OM VORES PARTNER I NEPAL

Parent Federation of Persons with Intellectual Disabilities (PFPID) blev grundlagt i 2011. Det er en non-profit, non-governmental organization (NGO) i Kathmandu, Nepal.

 

Med 38 medlemsorganisationer er PFPID den største nationale menneskerettighedsorganisation, som arbejder for personer med udviklingshandicap. Målet er at personer med udviklingshandicap og deres forældre bliver bevidste om deres egne rettigheder, muligheder for at blive inkluderet i samfundet, sikkerhed og at blive respekteret for de mennesker de er i forhold til menneskerettighedskonventionen.

PARTNER INFORMATION

ARBEJDSOPGAVERDirekte arbejde: Besøge og tjekke standarden af specialcentre i og udenfor Kathmandu, foretage undersøgelser indenfor forskellige områder, politik & analyse, arbejde for at styrke bevægelsen for personer med udviklingshandicap i Nepal.


Organisatoriske aktiviteter: Yde support til seminarer, worksshops, konferencer og fundraising.


SoMe og Kommunikation: PFPID vil udbrede kendskabet til organisationens arbejde ved at samle resultater, erfaringer og historier, som kan deles på SoMe-platforme og hjemmesiden.


FUN FACTS


Nepals Himalaya har 8 af de 10 største bjerge I verden – Mount Everest er det mest kendte.

 

Den berømte Buddha blev født i Nepal.

 

Nepal er det land i verden, som har flest seværdigheder fra FN’s verdensarvsliste samlet et sted! Der er mere end 2000 templer i hovedstaden Kathmandu.

 

Nepal er billigt at rejse i. Du kan bo for mindre en 40 dollars om dagen, hvis du vælger et vandrerhjem, rejser med bus og vandrer i bjergene – Lonely Planet.

INFORMATION


Navn: Parent Federation of Persons with Intellectual Disabilities- Nepal (PFPID- Nepal)


Website: http://pfpid.org.np/KONTAKT

info@globalconnection.dk

+45 3026 2530

SEND EN BESKED

 
 
 
 
 

FØLG OS

© 2019 Global Connection.  All Rights Reserved