Kenya

+45 3026 2530

info@globalconnection.dk

gclogo

PRAKTIKOPHOLD I KENYA

Leder du efter en mulighed for at kombinere din viden og kompetencer inden for samfundsvidenskabelige discipliner, psykologi, kommunikation eller socialrådgivning med et praktikophold i Kenya? Med vores praktikmuligheder i Nairobi får du chancen for at få indsigt i praktisk arbejde med menneskerettigheder og at arbejde for at forbedre vilkårene for udsatte personer, der er ofre for menneskehandel.

OM VORES PARTNER I KENYA

Awareness Against Human Trafficking (HAART) er en lokal non-profit organisation der blev grundlagt i 2010 af en gruppe af passionerede advokater, missionærer og humanister med henblik på at bekæmpe moderne slaveri I Østafrika og Kenya i særdeleshed. 

Frivillige er rygraden i Haart der arbejder på græsrodsniveau ved bl.a. at afholde workshops og undervisning omkring faren for trafficing of hvordan man kan undgå at blive impliceret. 


I dag har HAART 50 Frivillige tilknyttet samt 20 ansatte og samarbejder med en lang række internationale aktører inden for udviklingssektoren. Arbejdet for at forebygge traffcing foregår på tre niveauer, henholdsvis; Forebyggelse, Beskyttelse og Politisk. Det er særligt i det forebyggende arbejde der er brug for ekstra støtte. Meget af arbejdet er fokuseret på at forstå hvordan trafficing er organiseret og at indsamle data for at dokumentere dens indvirkning på samfundet.

PARTNER INFORMATION

ARBEJDSOPGAVER


Videnssamling: Arbejde med at styrke organisationens videns base. Dataindsamling og analyse
optager en stor del af arbejdet, en stor interesse i at styrke både kvalitative og kvantitative
dataegenskaber er en klar fordel.


Rapportering: Det er afgørende at HAART kan dokumentere effekten af menneskehandel for dels at kunne adressere lokalmiljøet, men også i deres arbejde med politiske aktører og andre organisationer. Derfor er evaluering og rapportering om konsekvenserne af menneskehandel i Kenya og Østafrika en afgørende del af arbejdet i organisationen.


Projektkoordinering: Der kan være behov for assistance til at koordinere mindre projekter samt
organisere events.

FUN FACTS


Selvom Kaffe er en af Kenyas største eksportvarer, foretrækker flest Kenyanere faktisk at drikke The… og Øl.


I Danmark er Kenya måske bedst kendt som en tidligere engelsk koloni, men i mange hundrede år før Englændere og Portugisere kom til Kenya var kysten præget af arabisk kultur. Arabiske traditioner, sprog og mad har derfor haft en stor indvirkning på Kenya.


I Kenya finder du en af bedst kendte nationalparker i verden, nemlig Masai Mara. Masai Mara hænger sammen med Serengeti. Det er hjem for løver, elefanter og hundrede tusindvis af gnuer, der hvert år vandrer i store flokke fra Tanzania til Kenya og tilbage igen.

INFORMATION


Navn: HAART


Website: https://haartkenya.org/KONTAKT

info@globalconnection.dk

+45 3026 2530

 
 
 
 
 

SEND EN BESKED

FØLG OS

© 2019 Global Connection.  All Rights Reserved