Ghana

+45 3026 2530

info@globalconnection.dk

gclogo

PRAKTIKOPHOLD I GHANA

Vil du udvikle dig selv, hjælpe andre, arbejde i et udfordrende miljø og situationer du udvikler dig fra, imens du har det sjovt og oplever en masse i et af de mest populære lande i Afrika?

Du kan arbejde med at hjælpe mennesker med udviklingshandicap fra at blive misbrugt, stigmatiseret og udnyttet, ved at arbejde imod et inkluderende samfund hvor personer med udviklingshandicap får et bedre liv.


OM VORES PARTNER I GHANA

Inclusion Ghana (IG) er en non‐profit, non‐governmental organisation (NGO), der repræsenterer stemmerne fra personer med udviklingshandicap og deres familier.  IG er landsdækkende og den største organisation i Ghana, som hjælper målgruppen. Organisationen er kendt for at udvikle lokalsamfundet til at forstå og arbejde for mere inklusion. IG er derfor kendt lokalt og internationalt som en af de store spillere på området.


Inclusion Ghana arbejder også med andre NGO’er, som støtter personer med udviklingshandicap og deres familier med at forstå deres egne rettigheder og kunne advokere for dem i offentligheden.


I dag er 26 medlemsorganisationer tilknyttet IG på tværs af Ghana. Sammen er der skabt mere end 168 forældregrupper, som alle arbejder hårdt for at hjælpe deres børn med udviklingshandicap i hverdagen, så børnene ikke får tæsk på gaden eller bliver voldtaget. Ofte er der også brug for oplysning fordi mange forældre stadigvæk vælger at skaffe sig af med deres børn pga. uvidenhed.

PARTNER INFORMATION

FUN FACTS  • Accra (hovedstad) er lokaliseret ved kysten. Tæt på smukke strande og slotte (inklusiv et slot, som danskerne byggede). Ghana og Danmark har en lang historie sammen, som du kan lære mere om.


  • Nyd forskellige vandfald, bjerge og smuk natur f.eks. Kakum National Park eller Mole National.


  • Weekenderne starter fredag og er meget interessante!

INFORMATION


Navn: Inclusion Ghana (IG)

Website: www.inclusion-ghana.orgARBEJDSOPGAVEROrganisatoriske aktiviteter: Workshop(s) planlægning, koordinering, ekstern kommunikation med samarbejdspartnere, fundraising, dokumentation, monitorering og evaluering (MEL).


Social Media (SoMe) og kommunikation: For Inclusion Ghana er det vigtigt at fortælle verden hvad de gør! Derfor er der akut behov for gode analytiske evner og kommunikations viden, f.eks. kan du skabe gode historier til hjemmesideopdatering, Facebook, Twitter, YouTube videoer, blogs og ad-hoc opgaver.


Yderligere fordele ved at være hos Inclusion Ghana: Meget stærk team-work-kultur og meget rejseaktivitet forbundet med arbejdet i felten og generelt.


KONTAKT

info@globalconnection.dk

+45 3026 2530

SEND EN BESKED

 
 
 
 
 

FØLG OS

© 2019 Global Connection.  All Rights Reserved