Praktikophold

+45 3026 2530

info@globalconnection.dk

gclogo

PRAKTIKOPHOLD

PROJEKTER

Global Connection arbejder for at støtte personer og organisationer, i de dele af verden, hvor der er mest brug for hjælp. Gennem partnerskaber med lokale organisationer, bidrager vi med at tilføre viden og arbejdsmetoder, der er svært tilgængelige i disse områder, og styrker således både selve partnerorganisationen og deres projekter.

Vi tager udgangspunkt i behov fra allerede eksisterende organisationer. Det er således ikke os der opfinder den dybe tallerken, i stedet ønsker vi at støtte op om de gode projekter der allerede findes. Vi er således bindeleddet mellem ambitiøse, lokale organisationer, (der til dagligt gør en forskel inden for en lang række områder) og personer der har noget konkret at bidrage med, men har svært ved at finde det rigtige sted at dele ud af deres viden.

Zanzibar

Vores partner på Zanzibar har 60 afdelinger fordelt i hele landet, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for personer med udviklingshæmning, som ofte udgør gruppen af de fattigste personer i samfundet.


Der er meget behov at du kan hjælpe selve hovedorganisationen med diverse opgaver, som kan styrke det daglige arbejde. Du skal være villig til at rejse rundt i landet og nyde at møde nye mennesker, som har brug for din hjælp. 

Jeg er vild med Global Connection, fordi jeg godt kan lide at de får motiverede mennesker til lande, hvor de kan prøve deres kompetencer af, og Global Connection tjener ikke på det. Det handler ikke om penge, men om at hjælpe. Og den tankegang støtter jeg, især i disse dage. Der er brug for denne slags initiativer.

Anne Sofie, TV News - Journalist

Ghana

Vores partner i Ghana er en paraply med medlemsorganisationer og forældredrevet foreninger under sig fordelt i hele landet med cirka 28 millioner indbyggere.  De arbejder på at forbedre livsvilkårene for personer med udviklingshæmning, som ofte udgør gruppen af de fattigste personer i samfundet.


Du har mulighed for at hjælpe selve hovedorganisationen med diverse opgaver, som kan styrke det daglige arbejde eller en af organisationens medlemsorganisationer, som hver især har deres eget arbejdsområde. Du skal være villig til at rejse rundt i landet og nyde at møde nye mennesker, som har brug for din hjælp. 

When choosing Global Connection, I was attracted by the organisations passion and vision. I wanted to work with sustainability and help people in poverty learning to provide for themselves. I wanted to develop my communication skills while doing good for others and making a real difference. I highly recommend Global Connection.

Eric, Roskilde Universitet - Kommunikation og International udvikling

Kenya

Vores partner i Kenya, Nairobi er en NGO vi har valgt at arbejde med fordi de også brænder for at gøre en forskel for individer, som bliver manipuleret ind i menneskehandel.


Vores partner er en af de eneste NGOer i Kenya der udelukkende arbejder med bekæmpelse af menneskehandel. De arbejder med frivillige på græsrodsniveau, hvor de bl.a. laver workshops målrettet de mest sårbare mennesker i samfundet der bliver oplyst om faren for at blive handlet. For at øge forståelsen af menneskehandel er vores partner også involveret i konstant forskning til fænomenet menneskehandel. Organisationens arbejde fokuserer hovedsageligt på at bekæmpe menneskehandel.

Målet er at gøre noget nyt i en gammel verden. Vi vil gøre op med den "gamle måde" at lave udviklingsarbejde. Med Global Connection udlever vi vores drøm og mål om "at gøre en forskel for så mange som muligt med så mange som muligt.

Sune, stifter af Global Connection

Myanmar

Vores partner i Myanmar er en forældredrevet forening. Forældrene arbejder på at forbedre livsvilkårene for personer med udviklingshæmning (deres børn), som ofte udgør gruppen af de fattigste personer i samfundet og oplever daglig diskrimination.


Du har mulighed for at hjælpe forældrene med diverse opgaver. Du skal have lyst til at lære fra dig og arbejde med mennesker, som tænker meget anderledes end dig.

Jeg er vild med Global Connection, fordi jeg godt kan lide at de får motiverede mennesker til lande, hvor de kan prøve deres kompetencer af, og Global Connection tjener ikke på det. Det handler ikke om penge, men om at hjælpe. Og den tankegang støtter jeg, især i disse dage. Der er brug for denne slags initiativer.

Anne Sofie, TV News - Journalist

Nepal

Vores partner i Nepal, Parent Federation of Persons with Intellectual Disabilities (PFPID), blev grundlagt i 2011. Det er en non-profit, non-governmental organization (NGO) i Kathmandu, Nepal.

 

Målet er at personer med udviklingshandicap og deres forældre bliver bevidste om deres egne rettigheder, muligheder for at blive inkluderet i samfundet, sikkerhed og at blive respekteret for de mennesker de er i forhold til menneskerettighedskonventionen.

KONTAKT

info@globalconnection.dk

+45 3026 2530

SEND EN BESKED

 
 
 
 
 

FØLG OS

© 2019 Global Connection.  All Rights Reserved