Om os

+45 3026 2530

info@globalconnection.dk

gclogo

OM OS

OM GLOBAL CONNECTION

Vi ønsker at bygge bro mellem praktikanter og organisationer, som har brug for ekstra hænder.

Vi er et netværk af professionelle som kender til følelsen af at ville bidrage med noget der giver mening og gøre en forskel for andre. Vi ved også at det kan være svært at finde det rigtige sted at bruge sine kræfter og står derfor klar til at hjælpe dig, så du kan blive den ekstra ressource, der gør forskellen.


Der er mange måder hvorpå man som organisation kan være med til at gøre verden til et mere bæredygtigt og positivt sted. Vi arbejder på at forbinde mennesker med hinanden på tværs af kulturer, erfaringer og kompetencer, mennesker som har et fælles ønske om at gøre en forskel for andre, også dem de ikke selv kender.


HOLDET BAG

Nikolaj Gregersen

Project Coordinator

Sune M. Barker

Programme Manager and Advisor

Karina Ottosen

Administrative Coordinator

Michael S. Andersen

IT Manager and Coordinator

VORES MÅL FOR UDVIKLING

Trin 1

Vores nuværende fokus er på at gøre det lettere for praktikanter at komme ud i verden. Vi ønsker ikke at økonomien eller manglende netværk skal sætte en stopper for at du kan komme ud og bidrage med dine kompetancer.

Trin 2

Fremadrettet ønsker vi at få økonomi til at støtte vores partnerorganisationer i at realisere projekter der på nuværende tidspunkt er uden for rækkevidde.

Trin 3

Vi tilbuder primært praktikpladser inden for arbejdsområder der forbindes med international udvikling. Vi kan dog se et stort behov for vidensdeling indenfor alt fra landbrug til softwareudvikling. Det er vores håb at vi i fremtiden vil blive en generator for global vidensdeling og samarbejde.

HVORFOR VÆLGE OS

Nemmere for praktikanter

Vi har stærk fokus på at gøre det lettere tilgængeligt for praktikanter og volontører at komme ud i verden og gøre en forskel. Vi samarbejder udelukkende med partnerorganisationer, som støtter op om bæredygtige projekter for lokalsamfund i udviklingslande.

Fair

Din arbejdskraft er donation nok i sig selv. Vi ønsker at skabe total gennemsigtighed omkring budgettering og omkostninger.

Vi tager udgangspunkt i dig

Ved at gøre brug af vores ekspertise, erfaringer og netværk kan vi åbne døre til konkrete udviklingsprojekter og bane vejen til dygtige og pålidelige organisationer, som kan være svære selv at få kontakt til.

Flere muligheder

Vi ønsker at ramme ud over de projekter og organisationer, som i forvejen har modtaget stor opmærksomhed og støtte fra danske partnere. Vi åbner døre til projekter der normalt ikke ser dagens lys på diverse internetportaler, men som vi ved er bæredygtige.

VISION, MISSION OG ARBEJDSMETODE

VISION

At gøre verden til et bedre sted ved at støtte lokale ildsjæle med opbygning og videreudvikling af bæredygtige projekter.

MISSION

Vores arbejde bygger på stærke partnerskaber. Vi opfinder derfor hverken nye problemstillinger eller projekter selv, men tager udgangspunkt i vores partneres konkrete situation og støtter dem til selv at identificere deres behov.

Vi samarbejder med partnere, virksomheder og universiteter, fordi vi ikke kan ændre verden alene, men tror på, at vi i fællesskab kan være med til at skabe forandring til det bedre.

ARBEJDSMETODER

ANSVARSBEVIDSTHED

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte (praktikant/partner), hvorfor alle forløb vil være skræddersyede. Vi stræber på den måde efter at optimere den enkeltes potentiale på den mest hensigtsmæssige måde.

INDIVIDBASERET

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte (praktikant/partner), hvorfor alle forløb vil være skræddersyede. Vi stræber på den måde efter at optimere den enkeltes potentiale på den mest hensigtsmæssige måde.

GENSIDIGT BEHOV

I et godt praktikophold, er der balance mellem hvad praktikanten kan tilbyde og håber på at lære, såvel som hvad praktikstedet har brug for og kan tilbyde til gengæld. Vi støtter kun forløb hvor der er balance mellem disse fire elementer.

KONTAKT

info@globalconnection.dk

+45 3026 2530

SEND EN BESKED

 
 
 
 
 

FØLG OS

© 2019 Global Connection.  All Rights Reserved