Om os

+45 3026 2530

info@globalconnection.dk

OM OS

Vi ønsker at bygge bro mellem frivillige kræfter og organisationer, som har brug for ekstra hænder.

Vi er et netværk af professionelle som kender til følelsen af at ville bidrage med noget der giver mening og gøre en forskel for andre. Vi ved også at det kan være svært at finde det rigtige sted at bruge sine kræfter og står derfor klar til at hjælpe andre, så du kan blive den ekstra ressource, der gør forskellen.

 

Der er mange måder hvorpå man som organisation kan være med til at gøre verden til et mere bæredygtigt og positivt sted. Vi arbejder på at forbinde mennesker med hinanden på tværs af kulturer, erfaringer og kompetencer, mennesker som har et fælles ønske om at gøre en forskel for andre, også dem de ikke selv kender.

 

HOLDET BAG

Nikolaj Gregersen

Leder

Nikolaj Gregersen

Leder

Sune M. Barker

Stifter og formand

Sune M. Barker

Stifter og formand

Nikolaj Gregersen

Medstifter og

bestyrelsesmedlem

Nikolaj Gregersen

Medstifter og

bestyrelsesmedlem

VORES MÅL FOR UDVIKLING

Trin 1 - Igangværende

Vores nuværende fokus er at gøre det lettere tilgængeligt for praktikanter at komme ud i verden og gøre en forskel. Vi ønsker ikke at økonomien (fra vores side) eller komplicerede løsninger skal sætte en stopper for at du kan komme ud og gøre en forskel. Derfor sørger vi for at kvaliteten er i top, og at du i os har en god sparringspartner.

Trin 2 - Fremmadrettet

Sende penge til vores partnerorganisationers bæredygtige projekter, så de kan nå flere mennesker i civilsamfundet.

Trin 3 - Fremmadrettet

Lave projekter i Danmark, da udvikling også skal ske i vores nærmiljø.

HVORFOR VÆLGE OS

Nemmere for praktikanter

Vi har stærk fokus på at gøre det lettere tilgængeligt for praktikanter og volontører at komme ud i verden og gøre en forskel. Vi samarbejder udelukkende med partnerorganisationer, som støtter op om bæredygtige projekter for lokalsamfund i udviklingslande.

Billigt og fair

Dette gør vi ved kun at tage penge for det tidsrum vi bruger på at planlægge netop din proces. Du behøver derfor ikke at betale for drift. Din arbejdskraft er donation nok i sig selv. Vi ønsker at skabe total gennemsigtighed omkring budgettering og omkostninger.

Vi tager udgangspunkt i dig

Ved at gøre brug af vores ekspertise, erfaringer og netværk vil vi åbne døre til konkrete udviklingsprojekter og bane vej for organisationer, som kan være svære selv at få kontakt til, og som vi samtidig ved, er dygtige indenfor deres felt.

Flere muligheder

Vi ønsker at ramme ud over de projekter og organisationer, som i forvejen har modtaget stor opmærksomhed og støtte fra danske partnere. Vi åbner døre til projekter der normalt ikke ser dagens lys på diverse internetportaler, men som vi ved er bæredygtige.

VISION, MISSION OG VÆRDIER

VISION

At gøre verden til et bedre sted ved at støtte lokale ildsjæle med opbygning og videreudvikling af bæredygtige projekter.

MISSION

Vores arbejde bygger på stærke partnerskaber. Vi opfinder derfor hverken nye problemstillinger eller projekter selv, men tager udgangspunkt i vores partneres konkrete situation og støtter dem til selv at identificere deres behov.

 

Vi samarbejder med partnere, virksomheder og universiteter, fordi vi ikke kan ændre verden alene, men tror på, at vi i fællesskab kan være med til at skabe forandring til det bedre.

VÆRDIER

Ansvarsbevidsthed

Vi ønsker at være ansvarsbevidste i forhold til vores samarbejde med lokale partnere, i forhold til de enkelte praktikforløb vi sætter i værk og sørger altid for løbende opfølgning. Derudover arbejder vi altid henimod bæredygtig forankring i lokalsamfundene.

Individbaseret

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte (frivillig/partner), hvorfor alle forløb vil være skræddersyede. Vi stræber på den måde efter at optimere den enkeltes potentiale på den mest hensigtsmæssige måde.

Troværdighed

I Global Connection ønsker vi åbenhed og gennemsigtighed under alle forløb. Dette angår voluntører og frivilliges personlige beretninger som vi deler uredigeret.

KONTAKT OS

info@globalconnection.dk

+45 3026 2530

FØLG OS

© Copyright. All Rights Reserved